Pokličite nas

+386 (02) 749­ 36 33

Pišite nam

info@las-bogastvopodezelja.si

Spust po Dravi

Vabljeni na spust po mogočni štajerski lepotici, katera teče skozi najstarejše Slovensko mesto. Če plovila nimaš, ti brezplačna mesta na raftu zagotovimo! Zavesljaj in se zabavaj na vodi z nami!

V soboto 18. 6. 2016 v okviru akcije Voda za Vedno v sodelovanju s Kajakaško zvezo Slovenije organiziramo spust po reki Dravi. Spusta se lahko udeležite s kajaki, kanuji, supi…. Start bo v vasi Starše, cilj pa na pomolu pri Termah Ptuj.

Po končanem spustu sledi kopanje v Termah Ptuj. Terme nam omogočajo tudi veslanje v bazenu v katerem se boste lahko začetniki brezplačno učili osnovnih zavesljajev ali se izkušenejši ob pomoči učiteljev naučili eskimskega obrata.

Za vse kateri nimate svojih plovil in bi se dogodka radi udeležili, pa imamo nekaj prostih mest na raftih, kanujih, kajakih tudi mi. Na spustu bo tudi mogoče testirati kajake in kanuje Slovenskega proizvajalca RotoAttivo.

Tudi za avto-transferje je poskrbljeno. Udeleženci naj plovila pripeljejo na štart,vozniki premaknejo avtomobile na cilj od koder bodo imeli zagotovljen prevoz na start. Zadnji odhod “kajak-taksi” na start bo ob 10:30.


Vsak udeleženec dobi:

  • osvežilna pijača na spustu
  • topel obrok
  • majica
  • celodnevno karto za kopanje v Terme Ptuj

Zavesljaj in se zabavaj na vodi z nami!

Prijavnina:
15€ (na osebo)

info@puresport.si
Jure: 041 604 300

Dokument: zgibanka Spust po Dravi

 

 

Scroll to Top