Pokličite nas

+386 (02) 749­ 36 33

Pišite nam

info@las-bogastvopodezelja.si

Obvestilo članom o prejemu odločbe za potrditev statusa LAS in SLR Bogastvo podeželja

Vse člane LAS Bogastvo podeželja in zainteresirano javnost obveščamo, da je Vodilni partner, Društvo »Bogastvo podeželja«, 28.10.2016 prejel Odločbo Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, s katero je potrjen status Lokalne akcijske skupine Bogastvo podeželja.


Prejeta odločba pomeni, da smo pridobili pravico do koriščenja sredstev iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) in Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) za sofinanciranje projektov lokalnega razvoja na področju občin Kidričevo, Hajdina, MO Ptuj, Markovci, Dornava, Destrnik, Juršinci in Trnovska vas, in sicer v programskem obdobju 2014-2020. Prvi javni poziv za sofinanciranje projektov, s katerimi bomo uresničevali cilje Strategije lokalnega razvoja LAS BOGASTVO PODEŽELJA, bo objavljen predvidoma v konec leta 2016.

 

Ob uspešni pridobitvi statusa LAS se zahvaljujemo vsem, ki ste kakorkoli sodelovali pri pripravi Strategije lokalnega razvoja ter upamo na dobro sodelovanje tudi pri vseh nadaljnjih aktivnostih LAS Bogastvo podeželja.

Dokument: Obvestilo članom

Scroll to Top