Spust po Dravi

V soboto 16. 6. 2018 v okviru akcije Voda za Vedno v sodelovanju s Kajakaško zvezo Slovenije organiziramo spust po reki Dravi. Spusta se lahko udeležite s kajaki, kanuji, supi....

Start bo v vasi Starše ob 11 uri: za pomoč prilagam zemljevid https://goo.gl/maps/8tdMirBw1X42
 
Cilj spusta bo na pomolu pri Termah Ptuj.
 
Po končanem spustu sledi kopanje v Termah Ptuj. Terme nam omogočajo tudi veslanje v bazenu v katerem se boste lahko začetniki brezplačno učili osnovnih zavesljajev ali se izkušenejši ob pomoči učiteljev naučili eskimskega obrata.
 
Za vse kateri nimate svojih plovil in bi se dogodka radi udeležili, pa imamo nekaj prostih mest na raftih, kanujih, kajakih tudi mi. Prosimo za predhodne prijave do zapolnitve mest na mail : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 
Na spustu bo tudi mogoče testirati kajake in kanuje Slovenskega proizvajalca RotoAttivo. 
 
Tudi za avto-transferje je poskrbljeno. Udeleženci naj plovila pripeljejo na štart,vozniki premaknejo avtomobile na cilj od koder bodo imeli zagotovljen prevoz na start. "Kajak taksi " pobira voznike na cilju pri termah. Taksi začne voziti ob 9:00 uri.  Zadnji odhod "kajak-taksi" na start bo ob 10:20 . Prosimo, da ne računate vsi na zadnji taksi transfer ;)
Kako je dogodek potekal prejšnja leta si lahko ogledate :
 
2014:
 
2017: 
 
Več informacij pa v vabilu. 
 

Vabljeni!!

 

Prevzem dokumenta: Vabilo