Novice

Novice

Ideja za operacijo  Šiv za okolje se je rodila med pogovorom, ko smo razmišljali, kako se spopadati s tematiko o kateri se v bistvu sploh ne govori, in dejansko predstavlja drugi največji odpadek na svetu, takoj za plastiko, odpadni tekstil namreč. 

Preberi več

Projekt sodelovanja LAS »Vzpostavitev modela trženja lokalne ponudbe – Incoming agencija« je bil odobren na 5. Javnem razpisu za Podukrep 19.3. Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine. Aktivnosti projekta so sofinancirane s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP): Evropa investira v podeželje.

Preberi več

(Ptuj, 25.08.2022)  Rezultati operacije na območju LAS Bogastvo podeželja. Reka Drava kot naravni biser povezuje štiri države, predstavlja pravi potencial povezovanja, združevanja različnih akterjevki, ki ga je moč smiselno vključiti v različne oblike razvoja območja,

Preberi več

V današnjem času ljudje vedno bolj prepoznavamo pomen kvalitetno pridelane hrane za našo oskrbo in s tem bogastvo, ki ga nudijo lokalni pridelovalci. V sodelovanju treh sosednjih lokalnih akcijskih skupin (LAS Haloze, LAS Dobro za nas, LAS Bogastvo podeželja) 

Preberi več

LAS Bogastvo podeželja skupaj s projektnim partnerjem, Zavod Nazaj na konja, izvaja projekt Lasova razgibana svetovalnica (krajše »Razgiban svet«) v okviru katerega bomo izvedli tri delavnice "Od ideje do prodaje"

Preberi več

LAS Bogastvo podeželja skupaj s projektnima partnerjema, Las Dobro za nas in LAS Haloze, izvaja projekt Na(j)prej lokalno!, v okviru katerega  vabimo k sodelovanju

Preberi več

LAS Bogastvo podeželja skupaj s projektnim partnerjem, Zavod Nazaj na konja, izvaja projekt Lasova razgibana svetovalnica, v okviru katerega bomo izvedli:

Preberi več

Za namene izvajanja promocijskih aktivnosti vezane na delovanje LAS Bogastvo podeželja prosimo vse potencialne ponudnike, da nam pripravijo ponudbo

Preberi več

V okviru projekta Na(j)prej lokalno! bomo izvedli brezplačni tečaj uporabe Facebook-a v poslovne namene.

Preberi več